top of page

ONZE THERAPEUTEN

Sara Spierings

"In mijn loopbaan heb ik ervaring opgedaan binnen verschillende instellingen met mensen met ADHD, angst- en stemmingsproblematiek, traumagerelateerde klachten en persoonlijkheidsproblematiek. Ik merk dat ik er energie van krijg om samen met een cliënt vanuit een positieve visie een gepersonaliseerd behandeltraject aan te gaan. Om dit in alle vrijheid te kunnen doen, ben ik samen met Erol een eigen praktijk begonnen. Mocht je vragen hebben over mij, mail me gerust."

Sara is werkzaam in Roosendaal en Breda. Ze is psychotherapeut (BIG 89923689616) en gz-psycholoog (BIG 69923689625). Sara is geregistreerd cognitief gedragstherapeut VGCt, senior schematherapeut en EMDR-practicioner.

Kwaliteitsstatuut

Erol Ekiz

"Sinds mijn afstuderen in 2008, werk ik bij GGz Breburg in Breda. Hier heb ik verschillende opleidingen gevolgd, waardoor ik een breed palet aan behandelmogelijkheden heb kunnen ontwikkelen. In 2023 werd het tijd voor een eigen praktijk. Samen met Sara hebben we ontdekt dat we een passie delen; we kunnen erg genieten van samen met de ander een proces aangaan van (zelf)ontdekking, bewustwording en verandering. Mocht je vragen hebben over mij, mail me gerust."

Erol is werkzaam in Roosendaal. Hij is klinisch psycholoog (BIG 69917832325), psychotherapeut (BIG 89917832316) en promovendus. Erol is geregistreerd cognitief gedragstherapeut VGCt,

senior schematherapeut en EMDR-therapeut. 

Kwaliteitsstatuut

bottom of page