top of page

ONZE DIENSTEN

Bij Psychotherapiepraktijk Prinsensingel kunt u terecht voor psychotherapie en psychodiagnostiek.

Ouderwetse bibliotheek

INTAKE

Als u zich aanmeldt bij ons, zullen wij u eerst bellen voor een vrijblijvend gesprek waarin we kijken of een traject bij ons passend zou kunnen zijn. Indien u en uw behandelaar inschatten dat onze praktijk wat voor u kan betekenen, volgt er een intakegesprek. In dit gesprek, waar u en eventueel een naaste van u voor welkom zijn, maken we nader kennis met elkaar en staan we o.a. stil bij uw veranderwens. We denken hierin met u mee en bespreken welke behandelmogelijkheden er zijn. Hierbij maken wij gebruik van onze psychotherapeutische expertise, maar ook uw eigen ideeën over herstel. 

Psychologist Session

PSYCHOTHERAPIE

Psychische problemen kunnen zich op diverse manieren uiten. Hierbij kunt u o.a. denken aan een negatief zelfbeeld, moeite met het verleden loslaten, negatieve gevoelens en gedachten, vastlopen in contact met anderen, moeite hebben om op te komen voor eigen behoeften. In deze situaties kan psychotherapie een passende investering in uzelf zijn. Psychotherapie kan u helpen opnieuw regie over uw leven te ervaren. Wij bieden o.a. schematherapie, EMDR, cognitieve gedragstherapie, ACT.

Therapy Office

PSYCHODIAGNOSTIEK

Soms voelt u dat er 'iets niet klopt'. U ziet bepaalde patronen in uw leven, of u heeft het gevoel 'anders te zijn dan anderen'. Het kan helpend zijn om te ontdekken waardoor u tegen bepaalde dingen aan loopt, zodat u hier gerichter aan kan werken. Hiervoor bieden wij psychodiagnostische trajecten, waarbij we samen met u inzichtelijk maken wat er speelt. We kunnen hierbij, afhankelijk van uw vraag, gebruik maken van vragenlijsten of andere psychologische tests.

bottom of page